Menu Sluiten

Aanbod Zorgwoning

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

More info

tags: Diensten Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Mobiele Huizen – Mobiele Woonoplossingen – Oplossingen Zorgwoning – 

Wenst u meer info over aanbod zorgwoning kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Aanbod Zorgwoning

Mobiele Huizen | Stacaravans | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod zorgwoning

ima benelux welkom assistance auto en mobiliteit reizen en zorg woning en leefmilieu zone dienstverleners een echt partnership uw specialiteiten contact ima connect carriere extranet extranet clients ima connect portal mobilit internationale ima benelux onze job onze troeven ons netwerk neem contact nl fr en auto mobiliteit geruststellen en weer op weg helpen geruststellen tijdens heftige momenten dat is wat onze bijstandsverleners doen. Hun belofte empathie met oog voor de context geruststelling van de persoon aan de andere kant van de lijn. Stel uw aanbod voor autobijstand samen herstelling pechverhelping en herstelling ter plaatse herstelling in een garage afhandeling total loss kies zelf welke oorzaken u wilt dekken ongeval mechanisch defect brand diefstal vandalisme glasbreuk takeldiensten lekke band brandstof accu sleutels enzovoort. Onze dienstverleners of de dienstverleners van het netwerk van uw keuze herstellen eerst het probleem tegen een minimale kostprijs ter plaatse ongeacht of het om thermische dan we.

start woningen projecten aanpak contact afspraak over ons realisaties jobs faq blog en start woningen projecten aanpak contact afspraak menu en woningen kies je woning skilpod heeft een vast aanbod woningen. Kies welke best bij jou past. Check je bouwgrond check of de skilpod van je dromen op jouw bouwgrond past aanbod zorgwoning zijn zeer gewaardeerd Of contacteer ons om het voor je te na kijken. We bouwen in heel belgi. Kies je afwerking geef de finishing touch aan jouw woning door de afwerking van buitenkant vloeren keukenblad… Te kiezen . Excl. Btw een compacte slaapkamerwoning op m alles wat je als single of klein gezin nodig hebt met een volledig uitgeruste keuken apart toilet en bergruimte met aansluiting voor je wasmachine en droogkast.bekijk deze woning . Excl. Btw een slaapkamerwoning op m een tikkeltje meer ruimte een grotere berging en dezelfde slimme inrichting als alle skilpods. Beschikbaar als halfopen of open bebouwingbekijk deze woning . Excl. Btw een ruime slaapkamerwoning op m voor een klein gezin .

Het terrein van Aanbod zorgwoning

te koop te huur nieuwbouw projectontwikkeling verkopen gratis schatting te koop te huur nieuwbouw projectontwikkeling realisaties verkopen verhuren nieuws vacatures hou me op de hoogte gratis schatting team contact contacteer ons kantoor di legno vastgoed .. Infodilegno.immo antwerpsesteenweg vosselaar appartementcommercieelgrondhuis lille turnhout merksplas beerse vosselaar oudturnhout mol geel brecht lt . . . . . . . . .gt . panden in ons aanbod nieuwste eerst oudste eerst prijs oplopend prijs aflopend gemeente oplopend gemeente aflopend nieuw lichtrijk appartement met slaapkamers en garage bekijk ons scala van aanbod zorgwoning Ruim en lichtrijk appartement op de e verdieping bouwjaar met slaapkamers en garage. Epc kwh m ligging gelegen te elsum op wandelafstand van openbaar vervoer en fietsafstand van het centrum winkels en station. Omschrijving dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en is.