Menu Sluiten

Tiny House Op Maat

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

More info

tags: Diensten Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Mobiele Huizen – Mobiele Woonoplossingen – Oplossingen Zorgwoning – 

Wenst u meer info over tiny house op maat kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Tiny House Op Maat

Stacaravans | Mobiele Huizen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tiny house op maat

sauter au contenu accueil tiny house studios xs maison xs contact galerie ambition basculer le menu accueil tiny house studios xs maison xs contact galerie ambition photos minimalisme avec atelier xs suivez notre compte instagram pour dcouvrir les nouveaux projets et projets en cours tiny house op maat firma atelier.xs tinyhousebelgium tinyhouse renovation woodwork tinyhouse cabin archilover tinyhousebelgium f tinyhouse tinyhousebelgium tinyhome cabin woo happy house happy face tinyhouse forest tinyhouse tinyhousebelgique xs house cabinlife tinyhouse lodge wellness project cabinlife tiny house for valeria cabinlife quotvue sur merquot studio xs design suite du tiny house for valeria cabinlife xs dynamic spaces cabinlife.

bolwerk is dicht op november times cookies op bolwerk.be cookies zijn kleine bestandjes die een website op je computer smartphone of tablet plaatst. Tijdens het surfen word je dus gevolgd en die data worden verkocht. Bolwerk speelt dit spelletje niet mee. Voor ons telt enkel dat je als bezoeker de nodige info vindt of genspireerd raakt door ons verhaal. Fck google analytics atelier publiek huis productiehuis projecten over bolwerk contact bolwerkers nieuwsbrief terug naar overzicht residentieplek fantasievol tiny house met dit creatie project had bolwerk twee doelen voor ogen. In het atelier de uitdaging aangaan om een tiny house te bouwen met ecologische materialen en op de site een accommodatie uitbouwen voor externe collectieven of individuele kunstenaars om in bolwerk te resideren. Ecologisch bouwen de bouwsector heeft een grote invloed op de kwaliteit van onze gezondheid en onze omgeving. Gezondheid we brengen gem.

Gegevens over Tiny house op maat

toggle navigation tiny nieuws huren kopen over tw zoeken naar tiny nieuws tiny wonder mobihouse partner van tiny wonder tiny house fabrikant mobihouse werkt exclusief samen met tiny wonder voor de verkoop van tiny houses in belgi. we zochten naar de meest kwalitatieve bouwer in europa. Meer specifiek keken we naar ervaring de bouwtechnieken en de manier van werken. Read morehellip by bschelfhout maanden maanden ago wonen de tiny house droom van elisabeth dinsdagnamiddag maart sloeg elisabeth deckers een verrassende vreugdekreet heb je interesse in tiny house op maat Tijdens een wandeling stootte ze op de pas genstalleerde tiny house in haar hometown peer. Op het kusterhof is namelijk een tiny house te huur voor wie het mooie limburg en read morehellip by bschelfhout maanden maanden ago huren waarom tiny house prachtige redenen tiny wonder heeft zonet zijn eerste.