Menu Sluiten

Tiny Houses

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

Tiny houses.

Tiny house op maat gemaakt: Mobiele huizen vol creativiteit.

Een tiny house is de perfecte oplossing voor iedereen die graag minimalistisch wil leven. Het is een kleine, maar volledig uitgeruste woning die perfect past bij de huidige tijdsgeest.

Bij een tiny house denk je misschien al snel aan een houten huisje op wielen, maar niets is minder waar. Een tiny house kan namelijk ook op maat gemaakt worden, zodat het perfect past bij jouw wensen en behoeften.

Een tiny house op maat gemaakt biedt vele voordelen.

Zo kan je de indeling van de woning volledig naar jouw wensen aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een grote woonkamer en een kleine slaapkamer? Of juist andersom? Bij een tiny house op maat is het allemaal mogelijk. Ook kan je kiezen.

More info

tags: Diensten Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Mobiele Huizen – Mobiele Woonoplossingen – Oplossingen Zorgwoning – 

Wenst u meer info over tiny houses kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Tiny Houses

Stacaravans | Mobiele Huizen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tiny houses

sauter au contenu accueil tiny house studios xs maison xs contact galerie ambition basculer le menu accueil tiny house studios xs maison xs contact galerie ambition photos minimalisme avec atelier xs suivez notre compte instagram pour dcouvrir les nouveaux projets et projets en cours. atelier.xs tinyhousebelgium tinyhouse renovation woodwork tinyhouse cabin archilover tinyhousebelgium f tinyhouse tinyhousebelgium tinyhome cabin woo happy house happy face tinyhouse forest tinyhouse tinyhousebelgique xs house cabinlife tinyhouse lodge wellness project cabinlife tiny house for valeria cabinlife quotvue sur merquot studio xs design suite du tiny house for valeria cabinlife xs dynamic spaces cabinlife tin house for mother bigger but still xs pr drone shoot cabinlife tinyh.

toggle navigation tiny nieuws huren kopen over tw zoeken naar tiny nieuws tiny wonder mobihouse partner van tiny wonder tiny house fabrikant mobihouse werkt exclusief samen met tiny wonder voor de verkoop van tiny houses in belgi. we zochten naar de meest kwalitatieve bouwer in europa. Meer specifiek keken we naar ervaring de bouwtechnieken en de manier van werken. Read morehellip by bschelfhout maanden maanden ago wonen de tiny house droom van elisabeth dinsdagnamiddag maart sloeg elisabeth deckers een verrassende vreugdekreet tiny houses voor bedrijven op maat Tijdens een wandeling stootte ze op de pas genstalleerde tiny house in haar hometown peer. Op het kusterhof is namelijk een tiny house te huur voor wie het mooie limburg en read morehellip by bschelfhout maanden maanden ago huren waarom tiny house prachtige redenen tiny wonder heeft zonet zijn eerste tiny house verhuurd Ons voorstel over tiny houses Veel fans willen hun eerste ervaringen opdoen in een tiny house. Andere vrienden vragen dan weer waarom tiny house en geen kleine w.

Bericht over Tiny houses

wist u dat uw internet browser is verouderd uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder. Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan google chrome mozilla firefox safari opera internet explorer bungalows plattegrond tiny houses tips faciliteiten activiteiten in de buurt kinderboerderij zorgbedrijf blog t einfoderoek.nl design amp development by de indruk honden welkom last minutes contact duurzaam zoek en boek nederlands english deutsch menu bungalows plattegrond tiny houses tips faciliteiten activiteiten in de buurt kinderboerderij zorgbedrijf blog tiny houses tiny houses een duurzaam en knus verblijf voor een bijzondere en ontspannen overnachting op de veluwe kunt u bij de roek in otterlo verblijven in n van onze drie nieuwe tiny houses. Deze huisjes zijn vrijwel volledig uit hout gebouwd en dat geef.