Menu Sluiten

Diensten Tiny Houses

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

More info

tags: Diensten Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Mobiele Huizen – Mobiele Woonoplossingen – Oplossingen Zorgwoning – 

Wenst u meer info over diensten tiny houses kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Diensten Tiny Houses

Stacaravans | Mobiele Huizen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten tiny houses

skip to content .. ..roeselaarseweg torhout aanhangwagensjanssensskynet.be facebooktwittergoogle foursquare jcs janssens aanhangwagens constructie van aanhangwagens welkom catalogus occasies hersteldienst contact partners welkom catalogus occasies hersteldienst contact partners occasies geen berichten gevonden diensten tiny houses specialisatie Zoek op merk onze winkel voor losse onderdelen productcategorieneen categorie selecterenautotransporters boottrailers gesloten opbouw kippers ledtrailer luchtgeveerde aanhangwagens machine transporter multi transporter ongeremde aanhangwagens paardentrailers plateaus speciaal bouw tiny house klik hier voor het aansluitingschema voor en polige stekkers created by datart.be responsive web.

ga naar de inhoud inrichting bestelwagen verhuur verkoop over ons menu inrichting bestelwagen verhuur verkoop over ons nl nl fr en inrichting bestelwagen verhuur verkoop over ons menu inrichting bestelwagen verhuur verkoop over ons gemeenschappelijke workshop voor het ontwerp van bestelwagens en tiny houses ontdek maak een afspraak verkoop en verhuur van daktenten verhuur verkoop instagram linkedin youtube facebook contacteer ons maak een afspraak infowildup.be drve de l hostellerie waver volg ons onze evenementen ons team faq schaalvergroting abonneren op de nieuwsbrief ik heb het privacybeleid gelezen en accepteer het stuur cookie toestemming beheren wij gebruiken technologien zoals cookies om apparaatinformatie op te slaan en of te raadplegen. Wij doen dit om de surfervaring te verbeteren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door in te stemmen met deze technologien kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke id s op deze site verwerken De kosten van diensten tiny houses Als u geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt kan dit negatieve gevolgen hebben voor bepaalde .

Kennisbank over Diensten tiny houses

nl en home machines overzicht houtstapelbouw balkbewerkingscentra deuren en ramen palen topgevels diensten btlimport algemene dienst na verkoop machinedesign en machinebouw op maat werktuigen jobs contact home machines overzicht houtstapelbouw balkbewerkingscentra deuren en ramen palen topgevels diensten btlimport algemene dienst na verkoop machinedesign en machinebouw op maat werktuigen jobs contact houtskeletbouw houten bijgebouwen poorten eiken balken poolhouses carports garages overdekte terrassen schuren overkappingen zonweringen pergolas luifels da machine multifunctionele balkbewerkinsmachine voor houtskeletbouw spanten blokhutten en nog veel meer basismachine verwerking van balken vanaf x mm tot x mm standaardlengte tot m. Langer of korter op aanvraag voor de productie van bijgebouwen carports poolhouses kapschuren houtskeletbouw houtmassiefbouw dakconstructies gebintes overkappingen pergola s prefab zonweringen tiny houses woninguit.