Menu Sluiten

Overzicht Tiny Houses

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

More info

tags: Zorgwoning – Verdelers Zorgwoning – Oplossingen Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Diensten Zorgwoning – 

Wenst u meer info over overzicht tiny houses kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Overzicht Tiny Houses

Mobiele Huizen | Stacaravans | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht tiny houses

tiny house camping international home overnachten kamperen verhuur zoek en boek faciliteiten omgeving ook handig plattegrond veelgestelde vragen contact online boeken overzicht prijzen en beschikbaarheid tiny house personen slaapkamers het tiny house is geschikt voor personen en bevindt zich op eacuteeacuten van de mooiste plekjes van de camping. Geniet van de aanwezige voorzieningen en plof regelmatig neer op het heerlijke priveacute terras. Details er zijn slaapkamers aanwezig keuken met gasfornuis en koelkast toilet douchen kan in het sanitairgebouw gratis wifi dekbedden en kussen zijn aanwezig linnengoed kunt u meenemen of huren voor euro p.p overzicht tiny houses gratis levering prijzen en beschikbaarheid tiny house kunnen we u.

nl en home machines overzicht houtstapelbouw balkbewerkingscentra deuren en ramen palen topgevels diensten btlimport algemene dienst na verkoop machinedesign en machinebouw op maat werktuigen jobs contact home machines overzicht houtstapelbouw balkbewerkingscentra deuren en ramen palen topgevels diensten btlimport algemene dienst na verkoop machinedesign en machinebouw op maat werktuigen jobs contact houtskeletbouw houten bijgebouwen poorten eiken balken poolhouses carports garages overdekte terrassen schuren overkappingen zonweringen pergolas luifels da machine multifunctionele balkbewerkinsmachine voor houtskeletbouw spanten blokhutten en nog veel meer basismachine verwerking van balken vanaf x mm tot x mm standaardlengte tot m. Langer of korter op aanvraag voor de productie van bijgebouwen carports poolhouses kapschuren houtskeletbouw houtmassiefbouw dakconstructies gebintes overkappingen pergola s prefab zonweringen tiny houses woninguitbreidingen schuren tuinconstructies stallen enz inplantingstekening gepatenteerde we.

Kundigheid over Overzicht tiny houses

overslaan en naar de inhoud gaan home dier in nood vogels zoogdieren egels in nood andere dieren hoe helpen word nu lid doe een gift word vrijwilliger gidsenwerking stage legaat spaarpottenactie nieuws publicaties literatuur botulisme nestjongen ringwerk meeuwenoverlast olievogels pluimen jaaroverzicht jaaroverzicht jaaroverzicht activiteiten opendeurdag nacht van de duisternis infostand opleiding nestjongen opleiding olieslachtoffers natuurjongeren oostende international european solidarity corps oiled wildlife response partners international eurowameetings webshop over ons wie zijn we raad van bestuur organigram infrastructuur onze patinten partners andere vocs bezoek ons trotse sponsors wegwijzer contact wild dier in nood breng het bij ons binnen uu bel winkel uu en uu word nu lid lid worden steun onze dieren online doneren vanaf fiscaal aftrekbaar de mogelijkheden van overzicht tiny houses Overschrijving naar be bic arspbe onze webwinkel raad van bestuur februari . Uur een overzicht van alle.