Menu Sluiten

Handelaars Tiny Houses

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

More info

tags: Diensten Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Mobiele Huizen – Mobiele Woonoplossingen – Oplossingen Zorgwoning – 

Wenst u meer info over handelaars tiny houses kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Handelaars Tiny Houses

Stacaravans | Mobiele Huizen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars tiny houses

home car cleaning interieur exterieur en speciale behandelingen garagehouders en ondernemingen behandeling ceramic shield gebouwen gevels daken opritten amp terrassen bedrijfspanden en hogedrukreiniging opkuis huizen en firmarsquos offertersquos offerte voertuigen offerte daken gevels en opritten offerte schoonmaak eenmalige of periodieke opkuis van huizen zoekt u een schoonmaakfirma die zich bezig houdt met het opkuisen van woningen of appartementen zoek dan niet verder want bij deze hebt u de ideale werkpartner gevonden. Blinky.blitz is reeds vele jaren gespecialiseerd in algemene schoonmaakopdrachten en opkuis van huizen. Reiniging voor verkoop wenst u uw woning te verkopen ook dan is een grondige reinigingsbeurt zeker van toepassing. Op die manier overtuigt u potentieumlle kopers. En dat is uiteraard zonder twijfel toch uw doel namelijk snel uw woning verkopen handelaars tiny houses zijn in trek De opkuis van uw woning bevat een ruim takenpakket. Zo wordt het interieur volledig on.

nederlands franais home tuinhuizen en blokhutten tuinhuizen en blokhutten gelieve hieronder uw keuze te maken. Tuinhuizen en blokhutten tuinhuis tuinhuisje of blokhut kopen of kiezen van klassiek cottage tot modern. Ons expo terrein is gelegen te rekkem menen in de regio van kortrijk wevelgem moeskroen en wervik De diversiteit van handelaars tiny houses mobiele weergave webwinkel gemaakt met shopfactory webwinkel software. Home nederlands dutch franais french pc weergave mobiele weergave nederlands dutch franais french .

Feiten over Handelaars tiny houses

country selector corporate asia australia belgi belgique danmark d a ch france italia nederland north america norge portugal spain suomi sverige suisse united kingdom belgi partnerweb ascom global oplossingen oplossingen ziekenhuizen ascom healthcare platform enterprise workflowsysteem voor notificaties en alarmen persoonsalarmering voor alleenwerkers professionele draadloze communicatie smartphones voor zakelijke apps langdurige zorg dwaaldetectie en slimme bewaking verpleegoproep en communicatiesysteem alarmeringssysteem smartphones voor zorgapps producten en services producten en services systemen verpleegoproep voor langdurige zorg verpleegoproep voor ziekenhuizen software digistat klinisch softwarepakket unite communicatiesoftware mobiele devices smartphones dect en vowifitelefoons pagers services customer support implement.