Menu Sluiten

Specialist Mobiele Woning

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

More info

tags: Diensten Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Mobiele Huizen – Mobiele Woonoplossingen – Oplossingen Zorgwoning – 

Wenst u meer info over specialist mobiele woning kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Specialist Mobiele Woning


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist mobiele woning

NO AI

officefuturn.com chat via whatsapp nl en fr jouw bedrijfsterrein verkopen over futurn gogreen projecten te koop realisaties nieuws jobs contact getuigenissen aanmelden catala business park grote baan drogenbos coming soon menu catala business park ligging beelden film blog hou mij op de hoogte catala business park reconversie van de oude papierfabriek catala in drogenbos sintpietersleeuw naar een bedrijvencampus met nieuwe ruimte voor kmobedrijven. Een grote troef van het park is haar uitstekende ligging ten zuiden van brussel aan de grote baan en in de onmiddellijke nabijheid van de e met aansluiting naar de e specialist mobiele woning prijzen De oorsprong van de fabriek dateerde al van toen anna van haelen de toestemming verkreeg om een wa.

offerte bel me terug toggle navigation .. Group vhc realisaties nieuws jobs newsletter contact nl fr nl mijn woning klimatisatie verwarming warmtepomp pelletkachel gascondensatieketel vloerverwarming ventilatie zonneenergie zonnepanelen batterijopslag laadstation kantoren airconditioning ventilatie zonnepanelen amp oplaadpunten winkels en retail airconditioning zonnepanelen hotels hvac zonnepanelen amp oplaadpunten amp batterijen industrie process control luchtbehandeling enuivering rooftop zonnepanelen servicecontract offerte u bent hier group vhc group vhc d specialist in efficinte en duurzame oplossingen group vhc is al meer dan jaar lang gerenommeerd specialist op vlak van ver.

Wat je wil weten over Specialist mobiele woning

ga naar hoofdinhoud menu goed ons aanbod webshop uitleendienst thuiszorgwinkel apotheek maak een afspraak mijn profiel bestellen en reserveren webshop uitleendienst reserveer bij jouw apotheek onze promoties onze vestigingen goed thuiszorgwinkel goed apotheek goed hoorcentrum vind een vestiging in je buurt advies en begeleiding tips en advies afspraak bij een specialist hulp en contact nieuwsbrief startpagina goed sluiten bestellen en reserveren webshop uitleendienst reserveer bij jouw apotheek onze promoties onze vestigingen goed thuiszorgwinkel goed apotheek goed hoorcentrum vind een vestiging in je buurt advies en begeleiding tips en advies afspraak bij een specialist hulp en contact nieuwsbrief gratis webinar bekkenbodemtraining voor vrouwen schrijf je hier in gratis webinar bekkenbodemtraining voor vrouwen schrijf je hier in reserveer nu je griepvaccin voor het najaar gratis hoorevent een nieuwe wereld in hoorzorg De verscheidenheid van specialist mobiele woning kom een mobiele zorgwoning bezoeken tijdens onze kijkdag reserveer nu je g.