Menu Sluiten

Informatie Tiny Houses

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

More info

tags: Diensten Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Mobiele Huizen – Mobiele Woonoplossingen – Oplossingen Zorgwoning – 

Wenst u meer info over informatie tiny houses kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Informatie Tiny Houses

Mobiele Huizen | Stacaravans | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie tiny houses

mijn favorieten menu te huur amp te koop over leximmo verhuren amp verkopen nieuws dienstverlening in spanje contact mijn favorieten gratis schatting leximmo houdt je op de hoogte informatie tiny houses prijs aanvragen Volg ons laatste nieuws en advies. toon alle schatting leximmo investeren in vastgoed investering tips dakconstructie daken plat dak besparen energie aankoop woning compromis verkoop woning renoveren verbouwen btw nieuwbouw tiny house koop je alleenstaand een huis laat je niet ontmoedigen aankoop woning investeren in vastgoed er bestaan veel mythes over het kopen van een huis als alleenstaande. Om te voorkomen dat ook jij onterecht ontmoedigd wordt ontkrachten we de meest voorkomende. Lees meer drie vragen die je zeker aan de bank moet stellen investeren in vastgoed bij je eerste afspraak over een woonkrediet bij de bank is het bela.

ga naar de homepagina tiny house kijkdagen nieuws klantenverhalen over bostoen jobs klantenportaal zoeken verander de taal naar nl verander de taal naar fr nieuwbouwprojecten kijkwoningen opbrengsteigendom investeren eigendom verkopen contact open navigatie bostoencontact neem contact met ons op heb je een algemene vraag of wens je meer informatie onze collega patrick staat je graag te woord. Voor specifieke vragen brengt hij jou met veel plezier in contact met n van onze experten. Adres en contactgegevens pauline van pottelsberghelaan sintdenijswestrem infobostoen.be heb je een vraag of wens je meer informatie nieuwbouwprojecten nieuwbouwwoningen nieuwbouwappartementen garages en autostaanplaatsen bouwgronden eigendom verkopen investeren in vastgoed hoe investere.

Kennisgeving over Informatie tiny houses

skip to content contacteer ons ionenb.b facebookinstagram zoeken naar jaarplaatsen faciliteiten info contact jaarplaatsenadmint jaarplaatsen stacaravan chalet tiny house jaarplaatsen stacaravan chalet tiny house onze accomodaties we verhuren stukjes grond van minimum m op jaarbasis. Deze percelen zijn telkens voorzien van een wateraansluiting elektriciteit ampre met optie ampre tvaansluiting kanalen en afwatering via een septische put en sterfput meer info bekijken over informatie tiny houses Je kan gedurende heel het zomerseizoen genieten van je buitenverblijf. Dit loopt steeds van maart tot en met oktober. Soms kan je ook overwinteren op dennenbad.meer informatie vind je onder de rubriek info ben je e.