Menu Sluiten

Oplossingen Tiny Houses

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

More info

tags: Zorgwoning – Verdelers Zorgwoning – Oplossingen Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Diensten Zorgwoning – 

Wenst u meer info over oplossingen tiny houses kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Oplossingen Tiny Houses

Mobiele Huizen | Stacaravans | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen tiny houses

menuhomecabinsprijzenshopcontactover onsfaq outdoor feelgood houses jouw eigen exclusieve buitenruimte woodbox cabins zien er geweldig uit en zijn voorzien van alle comfort afgewerkt tot in de perfectie als tuinkantoor mantelzorgwoning logeerkamer of hobbyruimte. Of als outdoor fitness of wellness room… Plaatsing kan in n dag. Naast een aantal standaardmodellen kan je ook zelf aan de slag om te ontwerpen met ons stappenplan. Naar onze cabins sterk made for life slim smart niko solutions top afgewerkt tot de perfectie vrij jouw eigen indeling afgewerkt tot in de perfectie outdoor styles cubic en cottage of je nu kiest voor strak modern of voor countrystyle onze afwerking is altijd even nauwgezet. Bekijk wat het beste bij jou past indoor styles breakout nordic of vintage chic ook binnen hebben we een e.

ga naar de homepagina tiny house inspiratie nieuws over bostoen jobs klantenportaal zoeken verander de taal naar nl verander de taal naar fr nieuwbouwprojecten kijkwoningen bouwen op maat investeren eigendom verkopen contact open navigatie thuiskomen das bostoen bij bostoen bouwen we niet alleen huizen we creren een thuis oplossingen tiny houses is gewoon uw perfecte keuze Als projectontwikkelaar en aannemersbedrijf met bijna jaar ervaring bouwen we kwalitatieve en duurzame nieuwbouwwoningen en appartementen volgens sleutelopdedeur concept telkens van begin tot einde gerealiseerd met passie en respect voor mens en milieu. Wil je graag thuiskomen in een bostoen woning of appartement laat je inspireren en kom langs in n van onze kijkwoningen of kijkappartementen Het toekomstperspectief van oplossingen tiny houses Ontdek onze kijkwoningen vind jouw nieuwe thuis selecteer een type.

Bericht over Oplossingen tiny houses

huizen huf portfolio huf portfolio aanbouw bungalow kantoorgebouw vrijstaand houthybride bouwmethode appartementen droomhuizen droomhuizen modern bauhaus designhuis houten huis kubuswoning luxe huis turnkey smart home houtskeletbouw houtskeletbouw art modum tiny house service de onderneming over ons huf ondernemingsgroep onderscheidingen huf timeline januar februar maumlrz april mai juni juli august september oktober november dezember media galerij videos modelwoningen huf dorp duitsland europa ontwerp amp prijzen huf voordelen prijzen een huis bouwen wat onze klanten vertellen plattegronden brochure contact nl de en dech fr it pl informatie aanvragen infomaterial afspraak maken huf huisvinder verlang.