Menu Sluiten

Leveranciers Tiny Houses

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

More info

tags: Diensten Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Mobiele Huizen – Mobiele Woonoplossingen – Oplossingen Zorgwoning – 

Wenst u meer info over leveranciers tiny houses kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Leveranciers Tiny Houses

Mobiele Huizen | Stacaravans | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers tiny houses

menuhomecabinsprijzenshopcontactover onsfaq outdoor feelgood houses jouw eigen exclusieve buitenruimte woodbox cabins zien er geweldig uit en zijn voorzien van alle comfort afgewerkt tot in de perfectie als tuinkantoor mantelzorgwoning logeerkamer of hobbyruimte. Of als outdoor fitness of wellness room… Plaatsing kan in n dag. Naast een aantal standaardmodellen kan je ook zelf aan de slag om te ontwerpen met ons stappenplan leveranciers tiny houses specialisatie Naar onze cabins sterk made for life slim smart niko solutions top afgewerkt tot de perfectie vrij jouw eigen indeling afgewerkt tot in de perfectie outdoor styles cubic en cottage of je nu kiest voor strak modern of voor countrystyle onze afwerking is altijd even nauwg.

wist u dat uw internet browser is verouderd uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder. Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan google chrome mozilla firefox safari opera internet explorer bungalows plattegrond tiny houses tips faciliteiten activiteiten in de buurt kinderboerderij zorgbedrijf blog t einfoderoek.nl design amp development by de indruk honden welkom last minutes contact duurzaam zoek en boek nederlands english deutsch menu bungalows plattegrond tiny houses tips faciliteiten activiteiten in de buurt kinderboerderij zorgbedrijf blog de roek zorgbedrijf behalve vakantieplek is de roek ook een zorgbedrijf. Als de roek zorgbedrijf bieden we vijf dagen per week mensen de mogelijkheid begeleid te werken. de werkzaamheden op de roek zijn afwisselend leuk om te doen en heel praktisch. Er is een mogelijkheid voor een vast takenpakket met eigen verantwoordelijkheden maar afwisseling kan ook voor wie uitdaging zoekt. Soms is het werkjes dat alleen gedaan kan.

Gegevens over Leveranciers tiny houses

huizen huf portfolio huf portfolio aanbouw bungalow kantoorgebouw vrijstaand houthybride bouwmethode appartementen droomhuizen droomhuizen modern bauhaus designhuis houten huis kubuswoning luxe huis turnkey smart home houtskeletbouw houtskeletbouw art modum tiny house service de onderneming over ons huf ondernemingsgroep onderscheidingen huf timeline januar februar maumlrz april mai juni juli august september oktober november dezember media galerij videos modelwoningen huf dorp duitsland europa ontwerp amp prijzen huf voordelen prijzen een huis bouwen wat onze klanten vertellen plattegronden brochure contact nl de en dech fr it pl informatie aanvragen infomaterial afspraak maken huf huisvinder verlanglijstje informatie aanvragen modelwoningen contact huf kantoorgebouw huf haus realiseert aantrekkelijke kantoorgebouwen die door hun hout en glasarchitectuur zeer geschikt zijn voor opkomende bedrijven lees meer over leveranciers tiny houses De modulariteit van de vakwerkbouw zorgt voor een hoog aandeel netto oppervlakte.