Menu Sluiten

Bedrijven Tiny Houses

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

More info

tags: Zorgwoning – Verdelers Zorgwoning – Oplossingen Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Diensten Zorgwoning – 

Wenst u meer info over bedrijven tiny houses kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Bedrijven Tiny Houses

Mobiele Huizen | Stacaravans | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven tiny houses

huizen huf portfolio huf portfolio aanbouw bungalow kantoorgebouw vrijstaand houthybride bouwmethode appartementen droomhuizen droomhuizen modern bauhaus designhuis houten huis kubuswoning luxe huis turnkey smart home houtskeletbouw houtskeletbouw art modum tiny house service de onderneming over ons huf ondernemingsgroep onderscheidingen huf timeline januar februar maumlrz april mai juni juli august september oktober november dezember media galerij videos modelwoningen huf dorp duitsland europa ontwerp amp prijzen huf voordelen prijzen een huis bouwen wat onze klanten vertellen plattegronden brochure contact nl de en dech fr it pl informatie aanvragen infomaterial afspraak maken huf huisvinder verlanglijstje informatie aanvragen modelwoningen contact huf kantoorgebouw huf haus realiseert aantrekkelijke kantoorgebouwen bedrijven tiny houses bedrijf die do.

zelfverdediging vrouwen gent spring naar content menu home priv feesten catering en events food trailer meetings en incentives tiny house over wie zijn wij nieuws foto s contact food trailer het team van valkenbulcke komt nu ook tot bij u voor uw bedrijfsfeest privfeest of publiekscatering onze mobiele keuken kan elke uitdaging aan. Ons aanbod is zeer ruim en in samenspraak maken we graag een offerte op maat. We hebben voor de bedrijfsfeestjes wel al een paar formules uitgewerkt zodat u een idee krijgt van wat er mogelijk is contacteer ons voor meer info Een extra woordje over bedrijven tiny houses Graag reserveren bij valkenbulcke bel ons vandaag nog voor uw reservatie neem contact op valkenbulcke privacybeleid hearts digitaal sterk met xando facebook instagram scroll naar boven .

Meer info over Bedrijven tiny houses

wist u dat uw internet browser is verouderd uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder. Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan google chrome mozilla firefox safari opera internet explorer bungalows plattegrond tiny houses tips faciliteiten activiteiten in de buurt kinderboerderij zorgbedrijf blog t einfoderoek.nl design amp development by de indruk honden welkom last minutes contact duurzaam zoek en boek nederlands english deutsch menu bungalows plattegrond tiny houses tips faciliteiten activiteiten in de buurt kinderboerderij zorgbedrijf blog de roek zorgbedrijf behalve vakantieplek is de roek ook een .