Menu Sluiten

Mobiele Woning Provincie Antwerpen

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

More info

tags: Zorgwoning – Verdelers Zorgwoning – Oplossingen Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Diensten Zorgwoning – 

Wenst u meer info over mobiele woning provincie antwerpen kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Mobiele Woning Provincie Antwerpen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mobiele woning provincie antwerpen

NO AI

home bedrijf diensten referenties foto s medewerkers video links contact franais geluidsstudie wkk merksplas geluidsstudie breekinstallatie de suttergoethals evergem bovaenviro geluidsstudie vervaning wkk onzelievevrouwwaver geluidsstudie verbeeck dry foods mechelen prognose breekinstallatie cedric kennof wetteren marcel casteels geluidsimpact transport cools deinze geluidsstudie wkk rijkevorsel sbb hervergunning windturbines gistel en ieper geluidsstudie jm containers putte sbb geluidsprognose wkk lier sbb geluidsstudie delaere stortbeton ruddervoorde binnelawaai rpm belgium tielt geluidsexpertise ing borgerhout elegis hoogfrequent geluid brugge geluidscontrole wkk weelde geluidsstudie wkk ardooie jef verhoogen milieuadvies performantietesten equ.

spring naar de inhoud paul de maesschalck architectexpert menu home wie wat hoe reviews referenties rampen privacyverklaring contact wie ben ik oktober geboren te antwerpen als oudste in een gezin van kinderen. Vader willy de maesschalck was aanvankelijk zelfstandig aannemer bouwwerken later bouwpromotor en nog later verzekeringsmakelaar mobiele woning provincie antwerpen prijs Moeder martha gils is van beroep huishoudkundig regent doch nam na de geboorte van de kinderen de taak van huismoeder op zich. Woonachtig geweest in antwerpen schilde en s gravenwezel juni lagere school beindigd aan de stlutgardis openluchtschool te koningshofschoten juni middelbare school richting wetenschappelijke b beindigd aan het stjan berchmanscollege te westmalle juni .

Sterke info over Mobiele woning provincie antwerpen

eribel doors amp partitions onze organisatie duurzaamheid expertise team nieuws amp events contact nl producten prestaties sectoren projecten careers downloads faq menu alle categorien eventspersprojectenproducten alle jaren ontdek innovatieve securityproducten op het eribel securiteq event op vrijdag november om onze innovatieve oplossingen extra in de kijker te zetten nodigen we u van harte uit voor ons securiteqevent op vrijdag november lees meer akoestiek ontcijferd geluidsbeheer in gebouwen door eribel geluid is een fundamenteel element van ons dagelijks leven en heeft een directe invloed op onze gemoedstoestand en productiviteit. Lees meer eribel behaalt cradle to cradle certified bronze eribel behaalt als eerste bedrijf in belgie en als enige producent van binnenschrijnwerk ter wereld het cradle to cradle certifiedreg bronze v Toekomstmogelijkheden mobiele woning provincie antwerpen Certificaat. Lees meer rc de nieuwe veiligheidsdeur voor de psychiatrie zorg deuren in de zorgsector moeten voldoen aan strikte eisen. Maar hoe weet je als zorginstelling welke deur de nod.