Menu Sluiten

Zorgwoning

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Wonen, leven en genieten

Jarenlange ervaring en passie voor mobiele huizen vormen de basis van onze integrale oplossingen. U voorzien van een duurzame verblijfslocatie of ontspanningsmodule. Dat is onze missie! Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan, tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten.

Ons aanbod:

LARK Partnership: Wat je moet weten over LARK?

Het idee een fabriek te starten werd geboren uit een passie voor reizen en vele jaren hotel ervaring. Na meer dan 5 jaar voorbereiden en het bezoeken van toonaangevende fabrieken wereldwijd, werd de modernste fabriek van mobiele en houtskeletbouw woningen in Centraal en Oost Europa gelanceerd, nl. in Polen. Bij LARK hebben ze ondertussen verschillende technologische en structurele oplossingen ontwikkeld en gepatenteerd die tot dusver nog niet in de sector van de mobiele woningen toegepast werden. Dit staat ons als exclusieve dealer toe om van in het begin een wereldwijd competitief voordeel op te bouwen in het LARK-aanbod, dit door vakmanschap, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Lark leisure homes

Al meer dan 5 jaar maken ze bij Lark de dromen van mensen waar door met uitzonderlijke passie en toewijding woonoplossingen te produceren. Zorgen voor de droom van een familiehuis om uit te rusten en om samen mooie momenten door te brengen. Een huis waar u zich veilig voelt, een huis dat bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden.

Het aanbod van Lark omvat stacaravans, modulaire huizen, sanitaire huizen, SPA huizen. Het zijn experts die gespecialiseerd zijn in de technologie van houten constructies, een technologie die over de hele wereld gewaardeerd wordt om haar duurzaamheid en productiesnelheid. Met behoud van de hoogste productienormen voldoen zij aan de behoeften van de markt en aan een ongekende kwaliteit.

Wij staan open voor elke vraag die te maken heeft met ons aanbod. Laat hier je gegevens achter en we nemen snel enthousiast contact met u op.

92448709244870

Informatie over zorgwoningen en mobiele huizen.

We gaan even dieper in op het concept van het gebruik van een mobiele woning als zorgwoning.

Mobiele woningen, ook bekend als geprefabriceerde woningen of modulaire woningen, zijn vooraf gebouwde woningen die naar verschillende locaties kunnen worden vervoerd. Wanneer ze worden gebruikt als zorgwoning, kan een mobiele woning verschillende voordelen bieden ten opzichte van traditionele zorgcentra.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een mobiele woning als zorgwoning is het verhoogde niveau van privacy dat het kan bieden. Traditionele zorgcentra zijn vaak grote faciliteiten met veel bewoners, waardoor het moeilijk kan zijn voor bewoners om privacy te hebben en zich thuis te voelen.

I.

More info

tags: Diensten Zorgwoning – Informatie Zorgwoning – Mobiele Huizen – Mobiele Woonoplossingen – Oplossingen Zorgwoning – 

Wenst u meer info over zorgwoning kijk dan vlug op https://mobielehuizen.be/ | Zorgwoning

Mobiele Huizen | Stacaravans | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zorgwoning

over ons aanbod mobiele huizen spa huizen sanitaire modules modulaire oplossingen zorgwoning op ons showterrein stacaravan belgische kust contact menu over ons aanbod mobiele huizen spa huizen sanitaire modules modulaire oplossingen zorgwoning op ons showterrein stacaravan belgische kust contact wonen leven en genieten hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website. Ontdek hieronder ons uniek aanbod waarin je ontdekt welke stacaravan tiny house of andere oplossing op jou staat te wachten. Bekijk onze modellen onze aanpak kijkdagen nieuwe stacaravans op nieuw perceel mobiele zorgwoningen ontdek ons uniek aanbod en creatieve oplossingen zorgwoning raming aanvragen Mobiele huizen op ons showterrein modulaire oplossingen sanitaire modules spa huizen redenen kies voor een stacaravan of van onze andere oplossingen gegalvaniseerde chassis t m ton goede service en korte levertijd bereikbaarheid we vinden altijd een oplossing we gebruiken alleen hoogwaardige materialen vinyl van forbo krommenie voor de .

architecten projecten bureau contact woning villa djp vrijstaande villa met zorgwoning en praktijkruimte te molenstede meer info de bestaande gedateerde eengezinswoning op het perceel werd volledig afgebroken en maakt plaats voor een nieuw ambitieus bouwproject. Het nieuwe gebouw dat een tamelijk groot bouwprogramma bevat is geen massief balkvolume maar is door de getrapte opstelling van volumes bewust kleinschalig gehouden en maximaal gentegreerd in het aanwezige uitgesproken relif. Dit project huisvest naast een eengezinswoning voor een jong gezin ook een zorgwoning voor hun ouders en een kleine praktijkruimte. Aanstelling .. Start werf .. Einde werken .. Isolatie zorgwoning s lt s en woning s lt s energiezuinigheid zorgwoning e lt e en woning e lte fotograaf max architecten de bestaande gedateerde eengezinswoning op het perceel werd volledig afgebroken en maakt plaats voor een nieuw ambitieus bouwproject. Het nieuwe gebouw dat een t.

Kennisbank over Zorgwoning

home woningen zorgwoningen op maat algemeen tuinkantoor tuinkamer poolhouse andere units over ons over house of steel werkwijze projecten nieuws vragen contacteer ons house of steel home woningen zorgwoningen op maat algemeen tuinkantoor tuinkamer poolhouse andere units over ons over house of steel werkwijze projecten nieuws vragen contacteer ons contacteer ons staalharde zorgwoningen house of steel een zorgwoning zonder zorgen wil je graag een duurzame zorgwoning die betaalbaar is house of steel biedt kwalitatieve mantelzorgwoningen in staalstructuur. Deze combineren de vrijheid van het zelfstandig wonen zonder de bijhorende risico s. We creren een comfortabele en veilige leefruimte waar jullie samen kunnen genieten met respect naar elkaars privacy. Een bejaardentehuis kost handenvol geld en plaatsen zijn moeilijk verkrijgbaar Aandacht over zorgwoning Onze modules verli.